Docentes

Mariëlle

Hoofddocente Jazz en Intenz 1

Voor mij is dans een universele taal die ik graag met anderen deel, daar word ik blij van. Ik vind de ontwikkeling die leerlingen doormaken prachtig om te zien en het geeft mij iedere keer weer veel energie!

Jorien

Docente Klassiek, Intenz 2 en Scope

Als meisje van net geen 5 jaar ben ik gestart bij de kleintjes van Ritmo en nooit meer vertrokken. Ik heb eerst als dansend lid alle groepen van Ritmo doorlopen. Tijdens mijn opleiding tot docent dans, naast Scope-danseres ook als docent bij Ritmo aan de slag gegaan. Ik ben gaan lesgeven omdat ik mijn kennis en passie wilde doorgeven aan jonge mensen. Hen mogen zien (op)groeien als leerling, danser én mens is zo waardevol en nog steeds iedere keer een motivatie om weer samen aan de slag te gaan.

Laura

Docente Jazz, Modern en Yoga

Ook ik heb mijn eerste danspasjes al vroeg geleerd. Vanaf 5-jarige leeftijd ben ik gestart met dansen en in  mijn 8e levensjaar ben ik lid geworden van Ritmo. In 2011 ben ik afgestudeerd als docente Dans Klassiek, Modern, Jazz en HipHop aan de Dansacademie in Tilburg. Na mijn afstuderen ben ik me verder gaan verdiepen in Hatha Yoga, Yin yoga en Vinyasa yoga. Bij Ritmo verzorg ik wekelijks met veel passie en enthousiasme de lessen Bodybeat, Swing, Modern en Yoga.

Sharon

Docente Streetdance en Mix

Mijn dansavontuur begon op 6-jarige leeftijd, met hiphop/ streetdance als basis. Meer dan tien jaar heb ik mij gestort op deze stijl en de wedstrijden die hierbij hoorden. Na het afronden van MBO Dans begon ik een HBO-studie voor uitvoerend danser aan de dansacademie in Tilburg. In 2019  sleepte ik hier mijn Bachelor of Arts binnen!

Tot nu toe heb ik dus meerdere kanten van dans beleefd. Het doceren, het dansen en choreograferen. Ik blijf altijd nieuwsgierig en ben nooit uitgeleerd. Dans betekent voor mij vrijheid, jezelf uiten, ontdekken, groeien, begrijpen en communiceren. Deze kernwaarden zie ik ook terug bij Ritmo. Ik vind het een vrije leeromgeving waar zowel de kracht van samenwerking als plezier en sfeer worden gewaarborgd.  Dit zijn punten die voor mij belangrijk zijn in het geven van lessen en deel ik wekelijks met veel plezier met mijn groepen!