Repertoire

D(ance)-Day

Stap terug in de tijd en laat je meevoeren op het ritme van de energieke dans D(ance)-Day. Deze unieke dans brengt een eerbetoon aan de jaren ’40, waar de bevrijding, vliegeniers en stewardessen het symbool waren van hoop en avontuur. De dansers nemen de identiteit aan van dappere vliegeniers en vormen een perfect gesynchroniseerde eenheid, waarna sierlijke stewardessen het publiek betoveren met hun charme en allure. D(ance)-Day wordt afgesloten met een levendige jive, doordrenkt met de energie van die tijd. De snelle voetbewegingen en luchtige sprongen weerspiegelen het gevoel van vrijheid dat heerste na de bevrijding.

Divine

Laat je verrassen door deze goddelijke en glamoureuze dans. Op en top vrouwelijkheid. De glitters komen je tegemoet! 

We’re your dreamgirls, we’ll make you happy, we’ll be there!

Retro

Back to the 80s! Ga met ons mee terug naar de tijd van de beenwarmers, walkmans en mixtapes. Zelfs onze dansen zijn een mixtape van stijlen, waarin verscheidene welbekende nummers de revue zullen passeren. Swing mee met de Jackson Five en gooi je haren lekker los met Guns ’n Roses. Onze “Material Girls” zullen zeker weten een indruk op je achterlaten, maar jij ook op hen? Ga met de voetjes van de vloer met Footloose en geniet van een spetterende finale met Aretha Franklin in de hoofdrol. Sit back and enjoy!

Noir

Neem een kijkje in het Franse nachtleven. De avond is voorbij en de nacht begint op een glamoureuze wijze. Vervolgens is het de taak aan de ‘mannen’ om de dames in de nachtclub te verleiden door hun beste (dans)moves te showen. Als de nacht eindigt en de ochtend nadert, worden de benen nog omhoog gegooid in de welbekende CanCan.

Stars and Stripes

Zoals de naam al doet vermoeden, staat deze dans in het teken van de Verenigde Staten. Voordat je knock-out gaat, word je afgelost door de verleidelijke ‘American Women’. Vervolgens ga je via de roaring 20’s naar de sexy 90’s en ontmoet je ook nog eens Lady Liberty. Op muziek van Elvis Presley wordt de show afgesloten met een échte Stars and Stripes finale.

Latin Fever

De naam zegt al genoeg: van deze show krijg je een vakantiegevoel en zin om te dansen. Stil blijven zitten op je stoel is daarom haast niet meer mogelijk. Na een swingende opening neemt een prachtig duet je mee naar Cuba om vervolgens op te gaan in diverse Spaanstalige nummers. De kostuums schitteren in de spotlights en de grote veren laten een onvergetelijke indruk achter.

Bella Italia

Ciao! Reis met ons mee naar Italië en proef de Italiaanse sferen. Laat je veroveren door de maffia, bestel een espresso bij de serveerster, blijf vooral niet stilzitten bij de welbekende Que Sera Sera en “mambo” met ons mee tijdens de finale in de landkleuren van het prachtige Italië.